Se adauga faina la oua, pana se obtine un aluat bun de framantat. Se intinde aluatul si se tai fasii lungi. In aceste fasii se pune urmatoarea compo
Se adauga faina la oua, pana se obtine un aluat bun de framantat. Se intinde aluatul si se tai fasii lungi. In aceste fasii se pune urmatoarea compozitie: se pune ceapa la calit in unsoare, cand este gata se adauga condimentele, dupa gust.
Cand s-a racit compozitia, se aseaza pe fiecare fasie, cealalta parte se indoaie, se formeaza niste saculeti si se leaga noduri in varf. Se lasa sa se usuce.
Se pun legumele la fiert impreuna cu aluatul. Cand s-au fiert se condimenteaza, dupa gust.
Alte reteta ciorba
Supa de rosii
Crema de masline cu crutoane de paine
Ciorba legume
Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...
Tort de ciocolata ExpressOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj