Supa cu legume chinezesti

Curatam morcovul, prazul, ardeiul si taiem fasii. Clatim 200 gr de ciuperci si le feliem. Strecuram conservele de porumb si fasole uscata. Prajim cat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 1 ardei
  • 200 gr ciuperci Champignon
  • 1 cutie porumb
  • fasole uscata
  • 4 linguri faina de malai
  • 2 linguri ghimbir
  • 2 linguri sos de soia
  • ulei

Mod de preparare

Curatam morcovul, prazul, ardeiul si taiem fasii. Clatim 200 gr de ciuperci si le feliem. Strecuram conservele de porumb si fasole uscata.

Prajim cateva minute in ulei fierbinte ciupercile si morcovul, diluam cu 1,5 dl de zeama de legume si fierbem 5 minute.

Amestecam 4 linguri de faina de malai cu legumele si le adaugam la supa, lasam sa dea in clocot.

La sfarsit adaugam ardeiul, prazul, porumbul, fasolea uscata, lingurile de ghimbir razuit, sosul de soia si fierbem.

Condimentam cu sare dupa gust, legumele trebuie sa ramana crocante.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Tocanita cu ardei copti si pui

Tocanita de carne de vita cu cartofi

Tocanita cu ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide