Supa cu legume chinezesti

Curatam morcovul, prazul, ardeiul si taiem fasii. Clatim 200 gr de ciuperci si le feliem. Strecuram conservele de porumb si fasole uscata. Prajim cat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 1 ardei
  • 200 gr ciuperci Champignon
  • 1 cutie porumb
  • fasole uscata
  • 4 linguri faina de malai
  • 2 linguri ghimbir
  • 2 linguri sos de soia
  • ulei

Mod de preparare

Curatam morcovul, prazul, ardeiul si taiem fasii. Clatim 200 gr de ciuperci si le feliem. Strecuram conservele de porumb si fasole uscata.

Prajim cateva minute in ulei fierbinte ciupercile si morcovul, diluam cu 1,5 dl de zeama de legume si fierbem 5 minute.

Amestecam 4 linguri de faina de malai cu legumele si le adaugam la supa, lasam sa dea in clocot.

La sfarsit adaugam ardeiul, prazul, porumbul, fasolea uscata, lingurile de ghimbir razuit, sosul de soia si fierbem.

Condimentam cu sare dupa gust, legumele trebuie sa ramana crocante.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Tocanita cu ardei copti si pui

Tocanita de carne de vita cu cartofi

Tocanita cu ciuperci

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gem de macese

Este pentru prima data cand fac asa ceva si m-am grabit sa va recomand si voua,mai ales daca aveti copii;este atat de...

Gem de macese
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii