Adauga 30 g de unt la 1 lingura de faina si prepara rantasul la foc iute. Adauga 2 linguri de frunza de marar tocata marunt si dupa aproximativ un ju
Adauga 30 g de unt la 1 lingura de faina si prepara rantasul la foc iute. Adauga 2 linguri de frunza de marar tocata marunt si dupa aproximativ un jumatate de minut toarna incet 1,1 l de apa in timp ce amesteci continuu. Toarna apoi 200 ml de lapte, adauga 30 g de orez spalat in prealabil, 1 lingurita de sare si fierbe supa inca 10 minute, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie orezul.
Iarna foloseste doar 1 lingura de frunza de marar uscat. In loc de orez poti adauga galuste cu unt. Cei cu gusturi rafinate pot pregati aceasta supa si cu nasturel.
Alte supe recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa