Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, se adauga telina, radacina de patrunjel, cartofii, varza, morcovul taiat felii subtiri, ulei si se l
Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, se adauga telina, radacina de patrunjel, cartofii, varza, morcovul taiat felii subtiri, ulei si se lasa sa fiarba inabusit 10 minute, amestecand din cand in cand.
Cand legumele s-au inmuiat, se adauga boabele de porumb scurse de zeama, 2 litri de apa calda si se lasa sa fiarba la foc mic, 15 minute.
Se adauga sosul de rosii, se sareaza, pipareaza dupa gust, si se lasa sa mai dea 2 - 3 clocote. Se presara patrunjel, se acopera cu capac si se lasa inca 10 minute pentru aromatizare.
Retete de post
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa