Supa cu praz si cartofi a la David Lebovitz este o delicioasa reteta de supa de legume. Pentru realizarea acestei retete culinare va trebuie circa 300 g cartofi taiati cubulete.
Supa cu praz si cartofi a la David Lebovitz este o delicioasa reteta de supa de legume. Pentru realizarea acestei supe puneti mai intai uleiul intr-o oala si cand s-a infierbantat se adauga prazul taiat rondele.
Prazl se caleste cam 5 minute, pana s-a inmuiat bine, Apoi adaugati si cimbru, apa, cubul, cartofii si frunza de dafin.
Se fierb pana s-au inmuiat cartofii.
Se lasa putin sa se raceasca,se scoate frunza de dafin si se mixeaza cu stick blenderul. Daca e prea groasa adaugati putina apa. Nu mixati supa in robot ca textura va fi diferita. Daca mixati in blender aveti grija sa nu dea afara.
Supa cu praz si cartofi se serveste calda cu paine proaspata sau crutoane si eventual cu smantana.
Pentru servire mi-ar trebuie un polonic de la Kitchen shop.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii