Supa cu spanac si smintina

Spanacul curatit si spalat si cepele tocate marunt se inabusa cu untul in oala, pina se inmoaie spanacul. Se adauga faina si 1 ½ l apa clocotita. Se

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. spanac
  • 100 gr. smintina
  • 50 gr. unt
  • 2 cepe
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Spanacul curatit si spalat si cepele tocate marunt se inabusa cu untul in oala, pina se inmoaie spanacul. Se adauga faina si 1 ½ l apa clocotita. Se lasa la fiert 20 minute si se gusta de sare. Se amesteca in castron galbenusul si smintina, oparite la inceput cu putina zeama de supa clocotita. Dupa aceea, se toarna toata supa in castron si se serveste.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu dulceata de trandafiri

Despre tort nu va mai povestesc, ca e de poveste pe aici, eu l-am facut si in varianta cu dulceata de fragi. Va povestesc...

Tort cu dulceata de trandafiri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca