Supa cu vin

Se fierbe vinul 5 – 10 minute cu cuisoare, 2 – 3 bucati scortisoara, zeama de lamaie si coaja maruntita. Se foloseste fie dozator de cea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1l vin alb
  • 1 lamaie mica
  • 8 galbenusuri
  • 100 – 120 g zahar
  • Scortisoara (coaja)
  • Cuisoare

Mod de preparare

Se fierbe vinul 5 – 10 minute cu cuisoare, 2 – 3 bucati scortisoara, zeama de lamaie si coaja maruntita.

Se foloseste fie dozator de ceai in care se introduc mirodeniile, fie se strecoara.

Se freaca galbenusurile cu zahar si amestecand continuu cu telul, se adauga vinul. Se pune din nou pe foc si, mestecand neintrerupt cu telul, se fierbe la foc mic pana se leaga supa.
Este o reteta de supa foarte gustoasa

Alte retete recomandate

Tocanita pui cu ciuperci

Tocanita cu vinete/a>

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...