Se fierbe vinul 5 – 10 minute cu cuisoare, 2 – 3 bucati scortisoara, zeama de lamaie si coaja maruntita. Se foloseste fie dozator de cea
Se fierbe vinul 5 – 10 minute cu cuisoare, 2 – 3 bucati scortisoara, zeama de lamaie si coaja maruntita.
Se foloseste fie dozator de ceai in care se introduc mirodeniile, fie se strecoara.
Se freaca galbenusurile cu zahar si amestecand continuu cu telul, se adauga vinul. Se pune din nou pe foc si, mestecand neintrerupt cu telul, se fierbe la foc mic pana se leaga supa.
Este o reteta de supa foarte gustoasa
Alte retete recomandate
Tocanita pui cu ciuperci
Tocanita cu vinete/a>
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa