Supa de andive cu praz

Andivele si prazul se taie rondele mici care se pun cu o lingura de unt intr-un vas sa se caleasca.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr andive
  • 3 cartofi
  • 1
  • 5 l lapte
  • patrunjel
  • marar verde
  • 3 linguri cu smantana
  • 2 fire praz
  • sare
  • unt
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Andivele si prazul se taie rondele mici care se pun cu o lingura de unt intr-un vas sa se caleasca. Cand incep sa se rumeneasca, se adauga laptele fierbinte, patrunjelul si mararul tocate marunt, cartofii, zahar si se potriveste de sare. Se lasa totul la fiert, pe foc mic si se amesteca din cand in cand. Cand au fiert toate legumele, se scot cartofii si se sfarama cu furculita. Apoi se toarna smantana si se amesteca bine supa.


Supa se serveste calda.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Creier pane

Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste

Creier pane
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa