Supa de bilute din ficat de Bajor

La ficatul curatat si fragmentat adaugam slanina taiata in cubulete marunte, si ceapa taiata merunt si prajita in unt pana devine sticloasa. Chiflele

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300g ficat de vitel sau de vita
  • 100 g slanina
  • 1 ceapa rosie
  • 200 g chifle
  • unt
  • 3 oua
  • ¼ l lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • maiorana
  • patrunjel
  • arpagic
  • 1 lingura de faina

Mod de preparare

La ficatul curatat si fragmentat adaugam slanina taiata in cubulete marunte, si ceapa taiata merunt si prajita in unt pana devine sticloasa. Chiflele taiate in cubulete mici se prajesc in unt pana devin aurii. Se bat ouale si se amesteca cu lapte, apoi se toarna peste chifle. Cand au absorbit laptele adaugam condimentele, ficatul si la sfarsit faina. Amestecul se framanta bine Se formeaza bilute, cu mainile umede, si se fierb in supa de vita clocotita timp de aprox. 15 minute.
Alte retete

Ciorba de salata

Ciorba de vacuta

Ciorba de perisoare

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Dovlecei umpluti cu legume la cuptor

Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...

Dovlecei umpluti cu legume la cuptor
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa