Supa de broccoli

Se spala si se desface broccoli in buchetele, se fierbe in 1- 1,5 apa sarata, se mixeaza, pentru aroma se adauga piper si patrunjel verde taiat marunt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g broccoli
  • 2 linguri faina
  • 20 ml smantana
  • 30 g unt
  • 1
  • 5 chifla
  • patrunjel verde
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Se spala si se desface broccoli in buchetele, se fierbe in 1- 1,5 apa sarata, se mixeaza, pentru aroma se adauga piper si patrunjel verde taiat marunt. Din faina si smantana se prepara o compozitie omogena care se desarta in supa clocotinda pentru a o lega si drege. (Gustul poate fi imbogatit cu bucatele de unt tavalite prin faina.)

Crutoanele de chifla se prajesc in cuptor si se ofera la servire.
Alte retete culinarerecomandate

Supa ciuperci

Zacusca de legume

Tocanita de iepure

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...