Supa de carne cu dovleac pentru vegetarieni

Scoatem miezul dovleacului si il punem la fiert in apa rece. Preparam supa de carne in mod obisnuit, adaugam legumele, condimentam si lasam sa fiarba

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovleac
  • 3 morcovi
  • 2 fire de patrunjel
  • 1 gulie
  • 1 telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1-2 catei usturoi
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • boia dupa gust
  • baza de supa
  • taitei

Mod de preparare

Scoatem miezul dovleacului si il punem la fiert in apa rece. Preparam supa de carne in mod obisnuit, adaugam legumele, condimentam si lasam sa fiarba incet pana ce legumele devin moi.

La sfarsit turnam putin ulei deasupra si coloram cu boia.

Putem adauga taitei la supa.
Pofta buna!

Alte mancaruri

recomandate:

Salata de legume

Mancare chinezeasca cu pui orez si ciuperci

Ciorba de legume cu ciolan

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui, cu legume la gratar

Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...

Pui, cu legume la gratar
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa