Scoatem miezul dovleacului si il punem la fiert in apa rece. Preparam supa de carne in mod obisnuit, adaugam legumele, condimentam si lasam sa fiarba
Scoatem miezul dovleacului si il punem la fiert in apa rece. Preparam supa de carne in mod obisnuit, adaugam legumele, condimentam si lasam sa fiarba incet pana ce legumele devin moi.
La sfarsit turnam putin ulei deasupra si coloram cu boia.
Putem adauga taitei la supa.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Salata de legume
Mancare chinezeasca cu pui orez si ciuperci
Ciorba de legume cu ciolan
Am ajuns la concluzia ca curiozitatea este cea care ma impinge sa fac tot felul de incercari si experimente culinare. De data...
Ciorba de perisoare a la grecOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj