Supa de carne cu dovleac pentru vegetarieni

Scoatem miezul dovleacului si il punem la fiert in apa rece. Preparam supa de carne in mod obisnuit, adaugam legumele, condimentam si lasam sa fiarba

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovleac
  • 3 morcovi
  • 2 fire de patrunjel
  • 1 gulie
  • 1 telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1-2 catei usturoi
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • boia dupa gust
  • baza de supa
  • taitei

Mod de preparare

Scoatem miezul dovleacului si il punem la fiert in apa rece. Preparam supa de carne in mod obisnuit, adaugam legumele, condimentam si lasam sa fiarba incet pana ce legumele devin moi.

La sfarsit turnam putin ulei deasupra si coloram cu boia.

Putem adauga taitei la supa.
Pofta buna!

Alte mancaruri

recomandate:

Salata de legume

Mancare chinezeasca cu pui orez si ciuperci

Ciorba de legume cu ciolan

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa