Scoatem miezul dovleacului si il punem la fiert in apa rece. Preparam supa de carne in mod obisnuit, adaugam legumele, condimentam si lasam sa fiarba
Scoatem miezul dovleacului si il punem la fiert in apa rece. Preparam supa de carne in mod obisnuit, adaugam legumele, condimentam si lasam sa fiarba incet pana ce legumele devin moi.
La sfarsit turnam putin ulei deasupra si coloram cu boia.
Putem adauga taitei la supa.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Salata de legume
Mancare chinezeasca cu pui orez si ciuperci
Ciorba de legume cu ciolan
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii