Supa de cartofi cu fulgi de ovaz

Taiem cubulete cartofii si legumele si le punem la fiert in apa. Cand devin pe jumatate moi adaugam fulgii de ovaz. Preparam un amestec din ulei si

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr cartofi
  • 80 gr legume mixte
  • 1
  • 5 l apa
  • sare
  • 30 gr fulgi de ovaz
  • 2 linguri ulei
  • 20 gr faina
  • 1 lingurita boia
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Taiem cubulete cartofii si legumele si le punem la fiert in apa.

Cand devin pe jumatate moi adaugam fulgii de ovaz.

Preparam un amestec din ulei si faina, presaram deasupra praf de boia si il adaugam la supa.

Servim cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Salata de piept pui cu paste

Mazare cu ciuperci si iaurt

Sos rosu de ciuperci cu ceapa

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...