Supa de cartofi cu patrunjel

Supa de cartofi este o mancare sanatoasa, gustoasa care contine multe legume si care se prepara foarte usor.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 500 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 patruniel
  • 1 praz
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt sau ulei
  • 1 lingura faina
  • sare.

Mod de preparare

Pentru supa de cartofi se fierbe zarzavatul in apa cu sare. Cand este complet fiert, se strecoara, iar in zeama se fierb cartofii taiati bucatele. Se prajeste putin in unt sau in ulei o ceapa taiata marunt, peste care se pune o lingura de faina. Se stinge cu putina apa sau cu zeama din supa. Se lasa sa dea doua, trei clocote. Se amesteca incet cu supa, ca sa nu se formeze cocolosi. Se mai lasa sa fiarba.


Inainte de a servi supa de cartofi, se adauga frunze de patrunjel taiate fin.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii