Supa de cartofi cu praz este delicioasa iar timpul de pregatire este redus. Pentru supa de cartofi cu praz, zarzavatul se fierbe in apa cu sare.
Supa de cartofi cu praz este delicioasa iar timpul de pregatire este redus. Pentru a prepara aceasta reteta de supa se fierbe zarzavatul in apa cu sare. Cand este fiert se strecoara, iar in zeama se fierb cartofii taiati cuburi egale si prazul taiat in felii subtiri. Se lasa sa fiarba pana incep sa se sfarame. Inainte de a servi, se adauga o bucatica mica de unt proaspat. Se mai poate pregati inabusind prazul taiat felii cu putin unt, inainte de a-l pune la fiert.
Supa de cartofi cu praz se serveste cu bucatele de paine prajite in unt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa