Supa de cartofi si morcovi

Se taie patratele mici cartofii, patrunjelul si morcovii curatati si spalati. Se inabusa in unt 15 minute, aestecind din cind in cind. Se adauga cepel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 kg morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 cepe
  • 50 g unt
  • 50 g smintina
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare

Se taie patratele mici cartofii, patrunjelul si morcovii curatati si spalati. Se inabusa in unt 15 minute, aestecind din cind in cind. Se adauga cepele intregi, 1 ½ litru apa cu sare si se fierbe 1 ½ -2 ore, la foc potrivit. Smintina, piperul si verdeata tocata marunt se pun in castron si se toarna supa deasupra lor.
Se serveste fierbinte

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...