Intai si-ntai am pus la copt usturoiul, necuratat, in cuptorul preincalzit la 200 grade C, cam 35 minute, pana ce a fost moale la mijloc. Am curatat c
Intai si-ntai am pus la copt usturoiul, necuratat, in cuptorul preincalzit la 200 grade C, cam 35 minute, pana ce a fost moale la mijloc.
Am curatat cartofii pe care i-am pus la fiert pentru 10 minute in apa usor sarata care clocotea.
Supa de legume se incalzeste si ea in alta oala, se adauga la ea cartofii scursi.
Se pun toate unele peste altele si se adauga usturoiul copt, se mai lasa un sfert de ora.
Se adauga sare si piper dupa gust si se decoreaza cu patrunjel, ceea ce eu n-am facut.
Pofta buna!
Reteta Supa de cartofi si usturoi copt a fost propusa de Guvi pe forum culinar.ro
Alte retete de supa gasiti aici:
Supa-crema cu dovleac ,
Supa crema de galbiori cu verdeata,
Supa de mazare uscata pasata
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii