Se caleste ceapa in uleiul de masline, cind devine transparenta se adauga castanele si 1 1/2 mar curatat de coaja si taiat bucatele se calesc 1 minut.
Se caleste ceapa in uleiul de masline, cind devine transparenta se adauga castanele si 1 1/2 mar curatat de coaja si taiat bucatele se calesc 1 minut.
Se aduga supa de legume, vinul de mere si se lasa la fiert 20 minute (pina sunt fierte castanele).
Se paseaza cu mixerul, se adauga sare, piper dupa gust si un virf de cutit cuisoare macinate.
Cealalta jumatate de mar se taie felii si se caramelizeaza. Merele caramelizate se adauga pentru decor.
Pofta buna!
Reteta Supa de castane a fost propusa de SB pe forum culinar.ro
Alte retete cu castane gasiti aici:
Gasca umpluta cu stafide si castane ,
Sufleu de castane ,
Piept de curcan umplut cu castane
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii