Supa de castraveti

Se prajeste o parte din faina in ulei incins, pana devine maronie, apoi luam de pe foc si amestecam cu 3 dl de apa. Apoi punem inapoi pe foc, diluam c

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 castravete proaspat
  • 2 castraveti murati
  • 3 dl zeama de pe castraveti murati
  • 2 dl smantana
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura de faina
  • 1 buchetel de marar verde sau 1 lingurita de marar uscat
  • putin zahar
  • sare
  • dupa gust
  • piper alb pisat

Mod de preparare

Se prajeste o parte din faina in ulei incins, pana devine maronie, apoi luam de pe foc si amestecam cu 3 dl de apa. Apoi punem inapoi pe foc, diluam cu zeama de pe castravetii murati si asezonam cu sare, zahar, piper, dupa gust. Dupa cateva minute adaugam castravetii murati si dam in clocot. Intre timp amestecam faina ramasa cu 1/2 dl de apa, cu mararul taiat marunt si smantana si adaugam in supa fiarta deja. La urma, amestecam pana da iar in clocot.
Alte reteta ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba varza

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...