Supa de castraveti este racoritoare, perfecta pentru o zi insorita. Urmareste reteta si prepara si tu o supa crema delicioasa de castraveti.
Punem cupele de servire in congelator.
Curatam castravetii si ii tocam cuburi, la fel si ceapa, usturoiul, ardeiul, busuiocul.
Le punem impreuna cu iaurtul in blender si adaugam sare, chimen si sucul de lamaie. Mixam pana devin un puree pufos. Il tinem la frigider 10 minute.
Noi preferam sa aiba consistenta, asa ca nu l-am strecurat, dar se poate strecura.
Am garnisit cu rosii taiate cubulete si o frunza de busuioc.
Enjoy!
*Motivatie testare produs: As dori sa testez mixerul vertical Philips HR1655 pentru a da o consistenta cremoasa supelor/sosurilor. Mi-ar usura munca deoarece momentan folosesc un mojar cu pistil.
**Reteta si logo-ul imi apartin (www.partytude.ro/partyfood)
Supa de castraveti se serveste rece.
Chiftelutele marinate vor fi mereu in topul preferintelor noastre. Avand carne de porc, am evitat prajirea si am...
Chiftelute marinate in sos de rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj