Se curata ceapa, se taie pestisori si se caleste la foc mic cu o ceasca de ulei sau cu doua linguri de unt. Din cind in cind se adauga cite o lingura
Se curata ceapa, se taie pestisori si se caleste la foc mic cu o ceasca de ulei sau cu doua linguri de unt. Din cind in cind se adauga cite o lingura de apa rece pentru ca ceapa trebuie sa ramina alba ; fara apa ea devine galbena. Cind s-a inmuiat bine se stinge cu 2 1 de apa calda, se acopera vasul si se continua fierberea zece minute, dupa care se adauga grisul, in ploaie. Supa se fierbe la foc mic, amestecind usor in ea, pina cind fierbe grisul.
Se potriveste de sare, sè stinge focul la un sfert de ora dupa ce s-a pus grisul si se drege cu o cana de smintina
proaspata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa