Supa de ceapa frantuzeasca este o supa de legume clasica, delicioasa si foarte sanatoasa. Se caleste ceapa in uleiul incins pana devine aurie.
Supa de ceapa frantuzeasca este o supa de legume clasica, delicioasa si foarte sanatoasa. Se caleste ceapa in uleiul incins pana devine aurie. Adaugi faina si o prajesti putini,apoi adaugi supa de legume,sarea si piperul.
Intre timp,rumenesti feliile de paine intr-un prajitor de paine sau la cuptor.Cand sunt rumenite pe ambele parti,le scoti si le presari cu cascaval,le dai la cuptor pentru cateva minute pana se topeste acesta.
Tai painea in forme dorite, le pui in boluri si torni supa fierbinte peste. Supa de ceapa frantuzeasca se serveste imediat.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...
Supa crema de mazare, dovlecel si broccoliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj