Supa de ceapa frantuzeasca

Supa de ceapa frantuzeasca este o supa de legume clasica, delicioasa si foarte sanatoasa. Se caleste ceapa in uleiul incins pana devine aurie.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe
  • curatate si taiate felii
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 litru supa de legume
  • 1 lingura faina
  • 100 gr cascaval ras
  • 4 felii de paine alba
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Supa de ceapa frantuzeasca este o supa de legume clasica, delicioasa si foarte sanatoasa. Se caleste ceapa in uleiul incins pana devine aurie. Adaugi faina si o prajesti putini,apoi adaugi supa de legume,sarea si piperul.
Intre timp,rumenesti feliile de paine intr-un prajitor de paine sau la cuptor.Cand sunt rumenite pe ambele parti,le scoti si le presari cu cascaval,le dai la cuptor pentru cateva minute pana se topeste acesta.


Tai painea in forme dorite, le pui in boluri si torni supa fierbinte peste. Supa de ceapa frantuzeasca se serveste imediat.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...