Supa de ceapa si cascaval

Ceapa se taie marunt si se inabusa in unt sau untura, pina cind devine aurie. Se adauga doua linguri de faina, apa, sare si piper.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cepe albe
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • cascaval ras
  • crutoane
  • faina alba
  • unt (sau untura)

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se inabusa in unt sau untura, pina cind devine aurie. Se adauga doua linguri de faina, apa, sare si piper.
Se toarna supa fierbinte in farfuria cu crutoane si cascaval ras

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...