Supa de chimen

Supa de chimen se prepara foarte usor si este foarte sanatoasa si aromata. Ceapa si morcovul se curata si se da pe razatoare si se calesc in ulei.Se adauga 2 l apa se adauga sare si piper si se lasa la fiert.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura de faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • seminte de chimen
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa si morcovul se curata si se da pe razatoare si se calesc in ulei. Se adauga 2 l apa se adauga sare si piper si se lasa la fiert. Se pune chimenul in infuzor si se adauga la fiert in oala cu supa. La final (cand e fiert morcovul) se face o ingrosala dintr-o lingura de faina si putina apa si se adauga la supa si se mai lasa la fiert 5-10 minute.


Supa de chimen se serveste cu crutoane.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturi

Un fel de mâncare principal, creat ad-hoc, după o revizie prin frigider și cămară! Cu un pic de...

Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturi
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise