Se curata morcovii, telina si ceapa, se taie in bucati si se pun la fiert in apa cu sare. Ciupercile se spala, se curata, se taie in fasiute si se cal
Se curata morcovii, telina si ceapa, se taie in bucati si se pun la fiert in apa cu sare. Ciupercile se spala, se curata, se taie in fasiute si se calesc in putin unt. Se incinge uleiul si se caleste o lingura de faina. Se stinge cu zeama in care au fiert legumele si se adauga ciupercile. Se lasa la fiert si se potrivesc de sare si piper. Spre sfarsitul fierberii, se adauga cateva linguri de smantana si se mai lasa cateva minute, la foc mic.
Se presara patrunjel verde taiat marunt si se serveste calda.
Alte retete ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Supa fasole verde
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa