Supa de ciuperci

Se alege cam o farfurie plina cu ciuperci tinere, adica inca inchise, si foarte proaspete. Se spala bine, se curata si se taie in felii potrivite. Ca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o farfurie plina cu ciuperci
  • unt
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel
  • o lingura de faina
  • 2-3 l de zeama de carne
  • 2 oua

Mod de preparare

Se alege cam o farfurie plina cu ciuperci tinere, adica inca inchise, si foarte proaspete. Se spala bine, se curata si se taie in felii potrivite. Ca sa ramana albe, pe masura ce sunt curatate, se pun intr-un castron cu putina apa cu lamaie. Se scurg bine, si se pun sa se inabuse intr-o cratita cu o bucatica de unt, sare, piper si putina frunza de patrunjel tocat fin. Deoparte se trage o lingura de faina cu 1/2 lingura de unt si se stinge cu 2-3 l de zeama de carne sau apa in care a fiert zarzavat de supa. Se adauga ciupercile si se lasa sa mai fiarba.
Inainte de a servi, se drege cu 2 galbenusuri de oua.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii