Curatam ciupercile apoi se taie felii subtiri si se lasa intr-o farfurie adinca, cu o lingura de faina presarata deasupra. Se pune pe foc un vas cu 1
Curatam ciupercile apoi se taie felii subtiri si se lasa intr-o farfurie adinca, cu o lingura de faina presarata
deasupra.
Se pune pe foc un vas cu 1 1 de apa -si cind aceasta da in clocot se adauga ciupercile si le. Se acopera vasul si se fierb ciupercile la foc mic, o jumatate de ora. Se adauga sare, se inste dupa gust si se mai lasa pe foc zece minute, dupa care se stinge focul si se drege
supa cu ou batut bine.
Alte retete
Ciorba de leurda
Ciorba radauteana
Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...
Sandwich cu sos de prune și somon fumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj