Ceapa, morcovul si patrunjelul se dau prin razatoarea de zarzavat si se fierb in apa pina cind se inmoaie bine. Se strecoara si in zeama de zarzavat s
Ceapa, morcovul si patrunjelul se dau prin razatoarea de zarzavat si se fierb in apa pina cind se inmoaie bine. Se strecoara si in zeama de zarzavat se pun ciupercile curatate, spalate, taiate felii mici si inabusite putin in unt. Se lasa sa fiarba 20-25 minute, se sareaza apoi se adauga faina bine amestecata cu putin lapte si se lasa sa mai dea 2-3 clocote, dupa care se adauga restul de lapte, mararul tocat, lasind sa mai fiarba putin.
Asa cum spuneam sunt ''fan'' fructe de padure si am incercat si o rulada tare buna si acrisoara tocmai buna ptr o caldura ca...
Rulada cu crema de vanilie si fructe de padureIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa