Supa de ciuperci cu smantana

Ciupercile curatate se taie felii subtiri iar morcovii si zarzavatul alb se taie rondele. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei fierbinte, se adau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci
  • 100 g morcovi
  • 100 g zarzavat alb
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 ceapa mijlocie
  • 20 ml smantana
  • frunze de patrunjel
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile curatate se taie felii subtiri iar morcovii si zarzavatul alb se taie rondele.

Ceapa taiata marunt se caleste in ulei fierbinte, se adauga apoi zarzavatul si jumatate din frunzele de patrunjel tocate marunt.

Zarzavaturile prajite putin se sting cu 1 – 1,5 l apa, se adauga sare si piper. Dupa ce fierbe supa, se drege cu faina amestecata cu smantana. La servire, se pune deasupra patrunjelul verde taiat marunt.
Alte retete

Supa mazare

Sos de mazare

Ciorba de mazare

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa