Supa de ciuperci cu smantana

Ciupercile curatate se taie felii subtiri iar morcovii si zarzavatul alb se taie rondele. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei fierbinte, se adau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci
  • 100 g morcovi
  • 100 g zarzavat alb
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 ceapa mijlocie
  • 20 ml smantana
  • frunze de patrunjel
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile curatate se taie felii subtiri iar morcovii si zarzavatul alb se taie rondele.

Ceapa taiata marunt se caleste in ulei fierbinte, se adauga apoi zarzavatul si jumatate din frunzele de patrunjel tocate marunt.

Zarzavaturile prajite putin se sting cu 1 – 1,5 l apa, se adauga sare si piper. Dupa ce fierbe supa, se drege cu faina amestecata cu smantana. La servire, se pune deasupra patrunjelul verde taiat marunt.
Alte retete

Supa mazare

Sos de mazare

Ciorba de mazare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Coaste afumate cu varza fiarta

Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...

Coaste afumate cu varza fiarta
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca