Supa de ciuperci cu zarzavat

Pentru supa de ciuperci aveti nevoie de ciuperci tinere, adica inca inchise, si foarte proaspete. Este o mancare gustoasa.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 l apa
  • zarzavat de supa
  • 500 g ciuperci
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus.

Mod de preparare

Supa de ciuperci este gustoasa. Pentru aceasta supa se aleg ciuperci tinere, adica inca inchise, si foarte proaspete. Se spala bine, se curata si se taie in felii potrivite. Ca sa ramina albe, pe masura ce sunt curatite, se pun intr-un castron cu apa si putin otet. Se scurg bine si se inabusa intr-o cratita cu 1/2 lingura de unt, sare, piper si putina frunza de patrunjel tocat fin. Se prajeste usor o lingura de faina in 1/2 lingura de unt si se stinge cu apa in care a fiert zarzavatul de supa. Se adauga ciupercile si se lasa sa mai fiarba.


Inainte de a servi, supa de ciuperci se drege cu un 1 galbenus.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...