Pentru supa de ciuperci aveti nevoie de ciuperci tinere, adica inca inchise, si foarte proaspete. Este o mancare gustoasa.
Supa de ciuperci este gustoasa. Pentru aceasta supa se aleg ciuperci tinere, adica inca inchise, si foarte proaspete. Se spala bine, se curata si se taie in felii potrivite. Ca sa ramina albe, pe masura ce sunt curatite, se pun intr-un castron cu apa si putin otet. Se scurg bine si se inabusa intr-o cratita cu 1/2 lingura de unt, sare, piper si putina frunza de patrunjel tocat fin. Se prajeste usor o lingura de faina in 1/2 lingura de unt si se stinge cu apa in care a fiert zarzavatul de supa. Se adauga ciupercile si se lasa sa mai fiarba.
Inainte de a servi, supa de ciuperci se drege cu un 1 galbenus.
Nişte prăjiturele delicioase,pe care le-am văzut pe blogul Simonei Callas...
Alcazare/AlcazaleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj