1. Se taie cate un capacel si se scoate miezul fiecarei chifle, cu atentie, ca sa nu se sparga coaja. Chifla trebuie sa aibe peretii de aproximativ 2
1. Se taie cate un capacel si se scoate miezul fiecarei chifle, cu atentie, ca sa nu se sparga coaja. Chifla trebuie sa aibe peretii de aproximativ 2 cm.
2. Se ung chiflele cu ulei, la exterior, si se pun intr-o tava la cuptor, la foc iute, ca sa se rumeneasca, dupa care se scot afara
3. Intr-o tigaie se calesc in unt ceapa taiata marunt si ciupercile.
4. Cand a scazut zeama pe care au lasat-o legumele, se toarna deasupra lor mujdei concentrat de usturoi, in care s-a amestecat smantana.
5.Se condimenteaza cu chimen, nucsoara, sare si piper si se lasa 10 minute la fiert.
6. Dupa acest timp amestecul se imparte in chiflele rumenite in care s-a pus cate putin cimbru.
7. Deasupra fiecaruia se rade cascaval.
8. Se pun chiflele la cuptor pana cand se topeste cascavalul.
Se servesc fierbinti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii