1. Se taie cate un capacel si se scoate miezul fiecarei chifle, cu atentie, ca sa nu se sparga coaja. Chifla trebuie sa aibe peretii de aproximativ 2
1. Se taie cate un capacel si se scoate miezul fiecarei chifle, cu atentie, ca sa nu se sparga coaja. Chifla trebuie sa aibe peretii de aproximativ 2 cm.
2. Se ung chiflele cu ulei, la exterior, si se pun intr-o tava la cuptor, la foc iute, ca sa se rumeneasca, dupa care se scot afara
3. Intr-o tigaie se calesc in unt ceapa taiata marunt si ciupercile.
4. Cand a scazut zeama pe care au lasat-o legumele, se toarna deasupra lor mujdei concentrat de usturoi, in care s-a amestecat smantana.
5.Se condimenteaza cu chimen, nucsoara, sare si piper si se lasa 10 minute la fiert.
6. Dupa acest timp amestecul se imparte in chiflele rumenite in care s-a pus cate putin cimbru.
7. Deasupra fiecaruia se rade cascaval.
8. Se pun chiflele la cuptor pana cand se topeste cascavalul.
Se servesc fierbinti
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...
Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj