Supa de conopida

Se dau pe razatoare patrunjelul, morcovul si ceapa si se fierb in apa pina cind se moaie bine. Se strecoara, se adauga sare si un rintas facut din fai

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 conopida mijlocie
  • 1 patrunjel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita marar tocat
  • 1/2 pahar smintina
  • sare

Mod de preparare

Se dau pe razatoare patrunjelul, morcovul si ceapa si se fierb in apa pina cind se moaie bine. Se strecoara, se adauga sare si un rintas facut din faina si unt, stins cu zeama de zarzavat. Se adauga conopida in buchetele mici, spalata , lasind-o sa clocoteasca incet pina se fierbe aceasta
Se serveste intr-un castron unde se afla mararul tocat, amestecat cu smintina

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa