Supa de conopida

Spalam conopida foarte bine apoi se desface in buchetele si se fierbe in supa de oase (daca nu este, in apa sarata) pana se inmoaie. Intre timp, prega

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g conopida
  • 40 g untura
  • 1-1
  • 5 dl lapte
  • 1 buchetel mai mic de patrunjel
  • piper
  • sare
  • 1
  • 5 l supa de oase (sau apa)

Mod de preparare

Spalam conopida foarte bine apoi se desface in buchetele si se fierbe in supa de oase (daca nu este, in apa sarata) pana se inmoaie. Intre timp, pregatim prajeala deschisa la culoare, din untura, faina si frunze de patrujel taiate marunt, pe care o adaugam in supa. Adaugam laptele si daca e nevoie, sare si piper. (Supa se serveste imbogatita cu galuste ).
Alte retete de ciorba

Ciorba burta

Ciorba de perisoare

Ciorba de pui cu smantana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de legume

Supa crema de legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca