Conopida se curata, se spala si se tine in apa cu sare. Laptele se fierbe si se raceste. Faina se cerne. Orezul se alege de impuriati, se spala si se
Conopida se curata, se spala si se tine in apa cu sare. Laptele se fierbe si se raceste. Faina se cerne. Orezul se alege de impuriati, se spala si se fierbe in apa. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Supa de oase se prepara, folosindu-se reteta respectiva. Supa de oase se fierbe impreuna cu conopida. Din faina, ulei, lapte rece si smantana se prepara o compozitie care se adauga la supa de oase, amestecandu-se continuu, pentru a nu se forma aglomerari. Cand conopida este aproape fiarta, se adauga orez, piper, sare si se continua fierberea 5 minute.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa