Supa de conopida cu parmezan este o ciorba de legume delicioasa si foarte sanatoasa. Conopida am spalat-o, am desfacut-o buchetele mici.
Supa de conopida cu parmezan este o ciorba de legume delicioasa si foarte sanatoasa. Conopida am spalat-o, am desfacut-o buchetele mici si am fiert-o in apa cu sare pana s-au inmuiat.
Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in unt topit. Peste ea se toarna laptele si iaurtul, iar dupa ce s-a fiert conopida, jumatate din ea se mixeaza pana se obtine o pasta si se adauga la amestecul de ceapa. Se mai pune daca e cazul apa fierbinte si se lasa la fiert cateva minute, dupa care se adauga si restul de conopida (buchetelele).
Se garniseste cu parmezan si frunzulite de patrunjel.
Supa de conopida cu parmezan se serveste calda si cu crutoane, de preferinta. Foarte cremoasa si fina…
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti