Supa de conopida cu parmezan

Supa de conopida cu parmezan este o ciorba de legume delicioasa si foarte sanatoasa. Conopida am spalat-o, am desfacut-o buchetele mici.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o conopida mare
  • 3 cesti de lapte
  • o ceapa mare
  • o ceasca de iaurt
  • 3 lingurite de unt
  • 30 g parmezan
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Supa de conopida cu parmezan este o ciorba de legume delicioasa si foarte sanatoasa. Conopida am spalat-o, am desfacut-o buchetele mici si am fiert-o in apa cu sare pana s-au inmuiat.
Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in unt topit. Peste ea se toarna laptele si iaurtul, iar dupa ce s-a fiert conopida, jumatate din ea se mixeaza pana se obtine o pasta si se adauga la amestecul de ceapa. Se mai pune daca e cazul apa fierbinte si se lasa la fiert cateva minute, dupa care se adauga si restul de conopida (buchetelele).
Se garniseste cu parmezan si frunzulite de patrunjel.


Supa de conopida cu parmezan se serveste calda si cu crutoane, de preferinta. Foarte cremoasa si fina…

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval

ceva bun cu multe caloriiiiiiiiiiii :))))

Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii