Se taie slanina in cubulete marunte, se prajeste intr-o cratita larga si apoi scoatem slanina din untura. Calim ceapa in untura ramasa, apoi tragem cr
Se taie slanina in cubulete marunte, se prajeste intr-o cratita larga si apoi scoatem slanina din untura.
Calim ceapa in untura ramasa, apoi tragem cratita de pe foc, presaram cu boia de ardei, adaugam cubuletele de cartofi, apoi punem din nou cratita pe foc, le prajim pana devin sticloase, asezanam cu tocana de legume, piper macinat, sare.
Adaugam apa rece si fierbem pe foc mic. Intre timp cus-cusul se prajeste in cuptor pana devine maroniu deschis, apoi se adauga in supa impreuna cu cubuletele de slanina si astfel intregim fierberea.
Este o reteta simpla
Supa de urzici
Ciorba ciuperci
Ciorba de burta
Acum cateva zile a pus Gaby pe Facebook un link cu o reteta: "Taci si inghite". Am tacut si am inghitit in sec, ce...
Aperitiv "Taci si inghite"Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj