Supa de dovleac

Se pune ceapa taiata marunt cu morcovul dat pe razatoare si un catel de usturoi zdrobit la calit in unt 5 minute. Dovleacul taiat cuburi sau ras se pu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 catel usturoi
  • 1kg dovleac
  • 1 lg unt
  • 900 ml supa de legume ( cub de legume)
  • 1 bucatica telina ( tulpina cu frunze)
  • crutoane ( optional)

Mod de preparare

Se pune ceapa taiata marunt cu morcovul dat pe razatoare si un catel de usturoi zdrobit la calit in unt 5 minute. Dovleacul taiat cuburi sau ras se pune si el la calit 3 min peste celelalte; se toarna supa se legume ( fierbinte); se lasa la fiert cam 20 minute.

Se mixeza totul.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii