Supa de dovleac

Se pune ceapa taiata marunt cu morcovul dat pe razatoare si un catel de usturoi zdrobit la calit in unt 5 minute. Dovleacul taiat cuburi sau ras se pu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 catel usturoi
  • 1kg dovleac
  • 1 lg unt
  • 900 ml supa de legume ( cub de legume)
  • 1 bucatica telina ( tulpina cu frunze)
  • crutoane ( optional)

Mod de preparare

Se pune ceapa taiata marunt cu morcovul dat pe razatoare si un catel de usturoi zdrobit la calit in unt 5 minute. Dovleacul taiat cuburi sau ras se pune si el la calit 3 min peste celelalte; se toarna supa se legume ( fierbinte); se lasa la fiert cam 20 minute.

Se mixeza totul.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa