Supa de dovleac

Se caleste ceapa taiata marunt, se adauga orezul spalat, sare si dovleacul taiat (cam un castron plin cu dovleac). Se acopera cu apa (nu foarte multa)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • ulei
  • 2 linguri orez
  • sare
  • 1 felie dovleac taiat in cubulete
  • 1 legatura marar
  • 1.5 l iaurt sau lapte batut (poate avea si zer)

Mod de preparare

Se caleste ceapa taiata marunt, se adauga orezul spalat, sare si dovleacul taiat (cam un castron plin cu dovleac). Se acopera cu apa (nu foarte multa) si se fierbe pana cand orezul si dovleacul au fiert (cam un sfert de ora). Se amesteca cu grija pentru a nu farama cubuletele. Se adauga 1.5 l de lapte batut si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Se potriveste de sare, se opreste focul si se adauga 1 legatura de marar tocat.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca

Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa