Curatam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de carne. Condimentam cu sare, piper,
Curatam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de carne.
Condimentam cu sare, piper, scortisoara macinata si coriandru. Fierbem 20 de minute dupa care amestecam cu mixerul.
Curatam castanele prajite si le servim impreuna cu supa.
Pofta buna!
Alte retete mancare
gasiti aici:
Salata greceasca
Salata de cartofi
Salata de cruditati cu smantana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa