Supa de dovleac cu castane

Curatam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de carne. Condimentam cu sare, piper,

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr dovleac
  • 1 telina
  • sare
  • piper
  • scortisoara macinata
  • coriandru
  • 12 bucati castane prajite
  • 400 ml lapte
  • 300 ml supa de carne

Mod de preparare

Curatam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de carne.

Condimentam cu sare, piper, scortisoara macinata si coriandru. Fierbem 20 de minute dupa care amestecam cu mixerul.

Curatam castanele prajite si le servim impreuna cu supa.
Pofta buna!

Alte retete mancare

gasiti aici:

Salata greceasca

Salata de cartofi

Salata de cruditati cu smantana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...