Supa de dovleac cu castane

Curatam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de carne. Condimentam cu sare, piper,

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr dovleac
  • 1 telina
  • sare
  • piper
  • scortisoara macinata
  • coriandru
  • 12 bucati castane prajite
  • 400 ml lapte
  • 300 ml supa de carne

Mod de preparare

Curatam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de carne.

Condimentam cu sare, piper, scortisoara macinata si coriandru. Fierbem 20 de minute dupa care amestecam cu mixerul.

Curatam castanele prajite si le servim impreuna cu supa.
Pofta buna!

Alte retete mancare

gasiti aici:

Salata greceasca

Salata de cartofi

Salata de cruditati cu smantana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Fursecuri fragede cu nuca, umplute cu caramel

Big yuum, atat va spun!

Fursecuri fragede cu nuca, umplute cu caramel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca