Curatam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de carne. Condimentam cu sare, piper,
Curatam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de carne.
Condimentam cu sare, piper, scortisoara macinata si coriandru. Fierbem 20 de minute dupa care amestecam cu mixerul.
Curatam castanele prajite si le servim impreuna cu supa.
Pofta buna!
Alte retete mancare
gasiti aici:
Salata greceasca
Salata de cartofi
Salata de cruditati cu smantana
Big yuum, atat va spun!
Fursecuri fragede cu nuca, umplute cu caramelOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj