Supa de dovleac de copt

Se toaca marunt ceapa si se caleste in ulei. Se adauga bucatile marunte de dovleac si morcovii si atata apa cat sa-i acopere. Dupa gust, se adau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 dovleac de copt
  • 1 – 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
  • zahar
  • adaos alimentar pentru gust/cub concentrat/
  • lapte

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa si se caleste in ulei. Se adauga bucatile marunte de dovleac si morcovii si atata apa cat sa-i acopere. Dupa gust, se adauga sare, piper, cubulet concentrat.

Cand zarzavaturile sunt fierte, se scot cu polonicul si se trec in mixer cu atata lapte ca amestecul sa aiba consistenta. Compozitia se pune din nou pe foc pana la fierbere. Inainte de a servi, la cerere, se poate oferi zahar si frisca. Este gustoasa si rece.

Se consuma cu sau fara zahar, rece sau calda si este foarte gustoasa.
Alte retete culinare recomandate

Dovlecei umpluti

Chiftelute dovlecei

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Minitortulete cu crema de branza si matcha

O combinatie de care m-am indragostit, cremoase, racoroase, fresh, crema de branza, aroma de ceai verde si limeta fac nota...

Minitortulete cu crema de branza si matcha
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca