Supa de dovlecei

Se curata zarzavatul de supa si se aseaza intr-o oala cu apa si sare la foc. Cind zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa. Dovleceii se rad, se

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. dovlecel
  • 1 buc. morcov
  • 1/2 buc. pastirnac
  • 1 buc. ceapa
  • o lingura untdelemn
  • 1 cescuta orez
  • 1/2 lingura faina
  • 2 l apa
  • 150 gr. smintina
  • sare

Mod de preparare

Se curata zarzavatul de supa si se aseaza intr-o oala cu apa si sare la foc. Cind zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa. Dovleceii se rad, se taie felii nu prea subtiri ca sa nu se sfarime, se pun in supa care clocoteste, o data cu orezul, si se lasa la un foc mic 15-20 min. Se pune untdelemnul intr-o tigaie, se adauga faina, se amasteca bine, se adauga citeva linguri de supa, apoi se rastoarna in supa, care se mai lasa sa fiarba 10-15 min.
Cind supa este gata, se adauga smintina si se serveste la masa cu saleuri de cascaval

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa