Zarzavatul, curatat si taiat marunt, se pune la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce a fost fiert bine, se strecoara supa. Se curata si dovleceii si
Zarzavatul, curatat si taiat marunt, se pune la fiert in apa cu putina sare.
Dupa ce a fost fiert bine, se strecoara supa.
Se curata si dovleceii si se taie in felii nu prea subtiri, ca sa nu se sfarame, apoi se pun in supa care clocoteste, odata cu orezul, ales si spalat.
Se lasa sa mai fiarba 15-20 minute. Separat, se topeste untul intr-o tigaie, fara sa se incinga, se amesteca cu faina si se fierbe cu cateva linguri de supa.
Acest sos se rastoarna in supa care clocoteste, fierband totul inca 15 minute.
La sfarsit, se adauga smantana si patrunjelul, spalat si tocat marunt.
Pofta buna!
Reteta Supa de dovlecei este propusa de Danna
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii