Zarzavatul, curatat si taiat marunt, se pune la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce a fost fiert bine, se strecoara supa. Se curata si dovleceii si
Zarzavatul, curatat si taiat marunt, se pune la fiert in apa cu putina sare.
Dupa ce a fost fiert bine, se strecoara supa.
Se curata si dovleceii si se taie in felii nu prea subtiri, ca sa nu se sfarame, apoi se pun in supa care clocoteste, odata cu orezul, ales si spalat.
Se lasa sa mai fiarba 15-20 minute. Separat, se topeste untul intr-o tigaie, fara sa se incinga, se amesteca cu faina si se fierbe cu cateva linguri de supa.
Acest sos se rastoarna in supa care clocoteste, fierband totul inca 15 minute.
La sfarsit, se adauga smantana si patrunjelul, spalat si tocat marunt.
Pofta buna!
Reteta Supa de dovlecei este propusa de Danna
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti