Supa de fasole este o reteta de supa delicioasa cu fasole verde si multe legume. Este o supa usoara, potrivita in orice moment, fiind si o supa de post.
Curatam ceapa si o tocam fin.curatam usturoiul ,jumatate il punem deoparte ,iar jumatate il tocam fin.
Punem la calit in 2 linguri de ulei de masline ceapa ,apoi usturoiul. Cand ceapa devine translucida adaugam fasolea uscata ,cu zeama in care a fiert ,fasolea verde ,prazul taiat rondele. Lasam sa fiarba 15 minute ,apoi adaugam orezul si rosiile cubulete. Potrivim de sare ,adaugam piperul macinat si rozmarinul.
Mai lasam sa fiarba 5 minute si stingem. Usturoiul oprit il mixam impreuna cu frunzele de busuioc si cele 2 linguri de ulei de masline ramase. Adaugam 1-2 lingurite de pasta in supa ,iar restul o punem deoparte.
Punem feliile de paine intr-o tava la cuptor si le coacem cateva minute sa se usuce. Ungem feliile cu pasta de busuioc.
Functiile care ma atrag la Philips Multicooker sunt fierberea si fierberea inabusita .
Servim supa de fasole cu felii de paine unse cu pasta de busuioc .
Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj