Cu o zi inainte alegem boabele de fasole si le inmuiem in apa. A doua zi spalam cotletul de miel si indepartam membrana si grasimea. Curatam si marunt
Cu o zi inainte alegem boabele de fasole si le inmuiem in apa. A doua zi spalam cotletul de miel si indepartam membrana si grasimea. Curatam si maruntaiele de gasca. Punem intr-un ceaun carnea de miel, maruntaiele de gasca si ceapa. Presaram cu sare, condimentam cu maghiran, turnam 3,5 l de apa deasupra si fierbem. Cand carnea devine moale adaugam boabele de fasole si legumele taiate bucati. Dupa ce carnea a fiert o scoatem din supa, o dezosam si o taiem cubulete. Pisam 1/3 din fasole printr-o sita si ingrosam supa cu amestecul obtinut. Condimentam cu usturoiul pisat si fierbem. Adaugam din nou carnea si mai fierbem cateva minute. La servire decoram cu frunze de patrunjel taiate marunt.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate. Uleiul...
Desert tort cu crema de zmeura si mureOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj