Cu o zi inainte alegem boabele de fasole si le inmuiem in apa. A doua zi spalam cotletul de miel si indepartam membrana si grasimea. Curatam si marunt
Cu o zi inainte alegem boabele de fasole si le inmuiem in apa. A doua zi spalam cotletul de miel si indepartam membrana si grasimea. Curatam si maruntaiele de gasca. Punem intr-un ceaun carnea de miel, maruntaiele de gasca si ceapa. Presaram cu sare, condimentam cu maghiran, turnam 3,5 l de apa deasupra si fierbem. Cand carnea devine moale adaugam boabele de fasole si legumele taiate bucati. Dupa ce carnea a fiert o scoatem din supa, o dezosam si o taiem cubulete. Pisam 1/3 din fasole printr-o sita si ingrosam supa cu amestecul obtinut. Condimentam cu usturoiul pisat si fierbem. Adaugam din nou carnea si mai fierbem cateva minute. La servire decoram cu frunze de patrunjel taiate marunt.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Mi-au placut mult galustele bavareze, cand le-am descoperit preparand o reteta de la Sidy, pentru provocarea Week-end cu...
Supa de rosii cu galuste bavarezeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa