Taiem marunt fasolea verde si o fierbem impreuna cu usturoiul in atata apa sarata cat sa o acopere. Prajim putin faina in ulei, presaram cu boia si o
Taiem marunt fasolea verde si o fierbem impreuna cu usturoiul in atata apa sarata cat sa o acopere.
Prajim putin faina in ulei, presaram cu boia si o diluam cu 100 ml de apa (preparam un rantas usor).
Il turnam in supa si preparam un amestec de lapte si samantana, il turnam si pe acesta in supa si fierbem.
Racim bine supa si adaugam putin otet.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Mancare de mazare cu pui
Salata de ciuperci cu cartofi
Sos rosu de ciuperci cu ceapa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa