Taiem marunt fasolea verde si o fierbem impreuna cu usturoiul in atata apa sarata cat sa o acopere. Prajim putin faina in ulei, presaram cu boia si o
Taiem marunt fasolea verde si o fierbem impreuna cu usturoiul in atata apa sarata cat sa o acopere.
Prajim putin faina in ulei, presaram cu boia si o diluam cu 100 ml de apa (preparam un rantas usor).
Il turnam in supa si preparam un amestec de lapte si samantana, il turnam si pe acesta in supa si fierbem.
Racim bine supa si adaugam putin otet.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Mancare de mazare cu pui
Salata de ciuperci cu cartofi
Sos rosu de ciuperci cu ceapa
Daca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti