Se pun la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ca fideaua, fasolea taiata bucatele si cartofii taiati cuburi. Dupa ce dau citeva clocote, se ad
Se pun la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ca fideaua, fasolea taiata bucatele si cartofii taiati cuburi. Dupa ce dau citeva clocote, se adauga rosiile curatate de pielita si de seminte si taiate in bucati mici. Se amesteca faina cu untul si cu citeva linguri de supa, se toarna in supa si se amesteca cu lingura incet, de citeva ori. Se potriveste de sare, se adauga verdeata tocata si se lasa sa mai fiarba citeva minute acoperit.
Se serveste dreasa cu smintina
Habar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura