Supa de fasole verde cu smintina

Se pun la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ca fideaua, fasolea taiata bucatele si cartofii taiati cuburi. Dupa ce dau citeva clocote, se ad

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 l apa
  • 1 buc. ceapa
  • 1/2 buc. morcov mic
  • 1/2 buc. radacina patrunjel mic
  • o mina fasole verde
  • 1 buc. cartof
  • 2 buc. rosii
  • o lingurita faina
  • 2 linguri unt
  • 2 lingurite patrunjel si marar tocat
  • 3-4 linguri smintina
  • sare

Mod de preparare

Se pun la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ca fideaua, fasolea taiata bucatele si cartofii taiati cuburi. Dupa ce dau citeva clocote, se adauga rosiile curatate de pielita si de seminte si taiate in bucati mici. Se amesteca faina cu untul si cu citeva linguri de supa, se toarna in supa si se amesteca cu lingura incet, de citeva ori. Se potriveste de sare, se adauga verdeata tocata si se lasa sa mai fiarba citeva minute acoperit.
Se serveste dreasa cu smintina

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...