Supa de fasole verde cu smintina

Se pun la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ca fideaua, fasolea taiata bucatele si cartofii taiati cuburi. Dupa ce dau citeva clocote, se ad

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 l apa
  • 1 buc. ceapa
  • 1/2 buc. morcov mic
  • 1/2 buc. radacina patrunjel mic
  • o mina fasole verde
  • 1 buc. cartof
  • 2 buc. rosii
  • o lingurita faina
  • 2 linguri unt
  • 2 lingurite patrunjel si marar tocat
  • 3-4 linguri smintina
  • sare

Mod de preparare

Se pun la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ca fideaua, fasolea taiata bucatele si cartofii taiati cuburi. Dupa ce dau citeva clocote, se adauga rosiile curatate de pielita si de seminte si taiate in bucati mici. Se amesteca faina cu untul si cu citeva linguri de supa, se toarna in supa si se amesteca cu lingura incet, de citeva ori. Se potriveste de sare, se adauga verdeata tocata si se lasa sa mai fiarba citeva minute acoperit.
Se serveste dreasa cu smintina

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca