Supa de fructe

In apa rece se pun visinele spalate si fara samburi, zaharul, vanilia, sarea si cuisoarele, care se fierb. Dupa ce au fiert, faina amestecata cu putin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 300 grame visine
  • 4 linguri zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 2 linguri rase de faina
  • 100 ml. smantana
  • 2-3 cuisoare

Mod de preparare

In apa rece se pun visinele spalate si fara samburi, zaharul, vanilia, sarea si cuisoarele, care se fierb. Dupa ce au fiert, faina amestecata cu putina apa, pentru a nu face cocoloase se toarna in supa. Smantana se dizolva cu putina supa, apoi si aceasta se toarna in supa. Daca mai adaugati condimente, mai dati intr-un clocot. Se poate prepara din orice fel de fructe.
Retete de ciorba recomandate:

Ciorba radauteana

Ciorba de perisoare

Ciorba de pui

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...