Supa de fructe

In apa rece se pun visinele spalate si fara samburi, zaharul, vanilia, sarea si cuisoarele, care se fierb. Dupa ce au fiert, faina amestecata cu putin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 300 grame visine
  • 4 linguri zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 2 linguri rase de faina
  • 100 ml. smantana
  • 2-3 cuisoare

Mod de preparare

In apa rece se pun visinele spalate si fara samburi, zaharul, vanilia, sarea si cuisoarele, care se fierb. Dupa ce au fiert, faina amestecata cu putina apa, pentru a nu face cocoloase se toarna in supa. Smantana se dizolva cu putina supa, apoi si aceasta se toarna in supa. Daca mai adaugati condimente, mai dati intr-un clocot. Se poate prepara din orice fel de fructe.
Retete de ciorba recomandate:

Ciorba radauteana

Ciorba de perisoare

Ciorba de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv placinta dobrogeana

Cui nu-i place placinta cu branza? Sigur aveti amintiri placute din copilaria voastra cu aceasta placinta fie dulce, fie...

Aperitiv placinta dobrogeana
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca