Supa de fructe

In apa rece se pun visinele spalate si fara samburi, zaharul, vanilia, sarea si cuisoarele, care se fierb. Dupa ce au fiert, faina amestecata cu putin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 300 grame visine
  • 4 linguri zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 2 linguri rase de faina
  • 100 ml. smantana
  • 2-3 cuisoare

Mod de preparare

In apa rece se pun visinele spalate si fara samburi, zaharul, vanilia, sarea si cuisoarele, care se fierb. Dupa ce au fiert, faina amestecata cu putina apa, pentru a nu face cocoloase se toarna in supa. Smantana se dizolva cu putina supa, apoi si aceasta se toarna in supa. Daca mai adaugati condimente, mai dati intr-un clocot. Se poate prepara din orice fel de fructe.
Retete de ciorba recomandate:

Ciorba radauteana

Ciorba de perisoare

Ciorba de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii