Supa de gulii

Decojim gulia si cartofii ii spalam apoi ii taiem cuburi. Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura ulei. Se adauga legume si supa si se fierb 10-1

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 gulii
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei de masline
  • 750 ml supa de legume
  • 1 legatura leurda
  • 4 linguri miez de nuca tocat
  • 4 linguri parmezan ras
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 150 ml smantana «sare
  • piper

Mod de preparare

Decojim gulia si cartofii ii spalam apoi ii taiem cuburi.

Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura ulei.

Se adauga legume si supa si se fierb 10-15 min. Se curata

leurda, se spala si se paseaza cu 80 ml ulei si nuci; se adauga parmezan.

Se scoate din supa jumatate din cantitatea de legu-

me si se paseaza restul de supa.

Se adauga smantana si legumele si se dau in fiert. Se sareaza si se pipereaza.

Supa se serveste cu de leurda si cuburi de

ardei gras.
Alte retete recomadate

http://www.culinar.ro/retete/gateste/1/132/5011/supe-si-ciorbe/ciorbe/Ciorba-de-spanac-cu-lapte-batut

Salata greceasca

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...