Decojim gulia si cartofii ii spalam apoi ii taiem cuburi. Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura ulei. Se adauga legume si supa si se fierb 10-1
Decojim gulia si cartofii ii spalam apoi ii taiem cuburi.
Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura ulei.
Se adauga legume si supa si se fierb 10-15 min. Se curata
leurda, se spala si se paseaza cu 80 ml ulei si nuci; se adauga parmezan.
Se scoate din supa jumatate din cantitatea de legu-
me si se paseaza restul de supa.
Se adauga smantana si legumele si se dau in fiert. Se sareaza si se pipereaza.
Supa se serveste cu de leurda si cuburi de
ardei gras.
Alte retete recomadate
http://www.culinar.ro/retete/gateste/1/132/5011/supe-si-ciorbe/ciorbe/Ciorba-de-spanac-cu-lapte-batut
Salata greceasca
Pentru ca nu ma pricep sa fac altfel de cadouri decat din cele dulci, am mesterit un tortulet pentru bunul nostru prieten...
Desert tort AlinOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj