Decojim gulia si cartofii ii spalam apoi ii taiem cuburi. Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura ulei. Se adauga legume si supa si se fierb 10-1
Decojim gulia si cartofii ii spalam apoi ii taiem cuburi.
Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura ulei.
Se adauga legume si supa si se fierb 10-15 min. Se curata
leurda, se spala si se paseaza cu 80 ml ulei si nuci; se adauga parmezan.
Se scoate din supa jumatate din cantitatea de legu-
me si se paseaza restul de supa.
Se adauga smantana si legumele si se dau in fiert. Se sareaza si se pipereaza.
Supa se serveste cu de leurda si cuburi de
ardei gras.
Alte retete recomadate
http://www.culinar.ro/retete/gateste/1/132/5011/supe-si-ciorbe/ciorbe/Ciorba-de-spanac-cu-lapte-batut
Salata greceasca
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa