Supa de gulii

Curatam bine guliile de coaja tare, se taie fideluta si se calesc in unt, apoi se pun intr-un vas adinc si se sting cu supa de zarzavat sau cu apa cal

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 gulii tinere
  • l telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 4 linguri de gris
  • 1 lingura de unt
  • verdeata tocata
  • usturoi
  • 1 pahar de smantana

Mod de preparare

Curatam bine guliile de coaja tare, se taie fideluta si se calesc in unt, apoi se pun intr-un vas adinc si se sting cu supa de zarzavat sau cu apa calda.

Telina si radacina de patrunjel se curata de coaja si se taie fideluta, apoi se pun in oala cu supa.

Le acoperim si le fierbem la foc mic, o jumatate de ora. Cand s-au inmuiat legumele, se adauga grisul, in ploaie, si usturoiul tocat fin.

Dupa 20 de minute se stinge focul, se drege cu sminfina si se potriveste de sare.

Se serveste calda, cu crutoane de piine prajita si brinza sarata alaturi. inainte de a se servi, peste supa se presara patrunjel verde tocat fin.
Alte retete

Supa de gulii

Salata de gulii

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii