Curatam bine guliile de coaja tare, se taie fideluta si se calesc in unt, apoi se pun intr-un vas adinc si se sting cu supa de zarzavat sau cu apa cal
Curatam bine guliile de coaja tare, se taie fideluta si se calesc in unt, apoi se pun intr-un vas adinc si se sting cu supa de zarzavat sau cu apa calda.
Telina si radacina de patrunjel se curata de coaja si se taie fideluta, apoi se pun in oala cu supa.
Le acoperim si le fierbem la foc mic, o jumatate de ora. Cand s-au inmuiat legumele, se adauga grisul, in ploaie, si usturoiul tocat fin.
Dupa 20 de minute se stinge focul, se drege cu sminfina si se potriveste de sare.
Se serveste calda, cu crutoane de piine prajita si brinza sarata alaturi. inainte de a se servi, peste supa se presara patrunjel verde tocat fin.
Alte retete
Supa de gulii
Salata de gulii
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa