Supa de gulii cu galuste de faina

Intr-o oala de Inox, se infierbinta uleiul. Se adauga guliile taiate felioare si se calesc 1-2 minute apoi se adauga supa (sau apa, sau supa si apa).

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4-6 portii)
  • 3 gulii mijlocii
  • curatate de coaja si de partea lemnoasa
  • taiate betisoare
  • putin marar si patrunjel tocat marunt
  • 4 oua
  • putina sare
  • faina cit cuprinde pentru galuste (potrivit de moale
  • din care se va lua cu furculita si se vor pune in supa fierbind)
  • 3 litri lichid (supa de pui sau apa)
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Intr-o oala de Inox, se infierbinta uleiul. Se adauga guliile taiate felioare si se calesc 1-2 minute apoi se adauga supa (sau apa, sau supa si apa). Se acopera si se lasa sa fiarba.

Intre timp se prepara galustele.

Intr-o cana mai mare se spart ouale, se pune putina sare si faina necesara pentru niste galuste potrivit de tari/moi. Se amesteca bine cu furculita, ca aluatul sa fie omogen.

Cind supa fierbe, se adauga galustele cite una, luate cu furculita din aluat. Se lasa sa fiarba pina galustele plutesc la suprafata.

Se ia de pe foc si se adauga marar si patrunjel tocat marunt. Se potriveste de sare si se serveste.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert gogosi

Desert gogosi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca