Guliile curatate si spalate, se taie felii foarte subtiri, se fierb in apa pina se inmoaie si se trec prin sita, subtiind cu zeama in care au fiert. S
Guliile curatate si spalate, se taie felii foarte subtiri, se fierb in apa pina se inmoaie si se trec prin sita, subtiind cu zeama in care au fiert. Se pune supa din nou la foc si cind incepe sa fiarba, se adauga untul si smintina in care s-a amestecat o lingurita de faina. Dupa ce mai da 2-3 clocote se potriveste de sare si se presara mararul tocat.
Se serveste cu orez fiert separat, spalat cu apa rece sau cu crutoane
O reţetă românească pe care am pregătit-o de nenumărate ori, doar ca nu am scris reţeta. Sunt convinsă că...
Piftie de porc/racituriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa